Natūralus, naminis obuolių zefyras pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Natūralus, naminis obuolių zefyras

Naudingas skanėstas vaikams ir suaugusiesiems.
Gaminimo laikas
540 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
47 kcal.
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Natūralus, naminis obuolių zefyras Žingsnis 1
Obuolius nuplaukite, supjaustykite į 4 dalis ir išimkite šerdį. Sudėkite į didelį puodą su 50 g vandens ant dugno. Uždenkite dangčiu. Virkite ant silpnos ugnies, kol suminkštės.

Žingsnis 2

Natūralus, naminis obuolių zefyras Žingsnis 2
Šiek tiek patepkite zefyrų padėkliuką augaliniu aliejumi, teptuku ištepkite 1 lašą. Tai privaloma. Kad zefyras gerai atauštų.

Žingsnis 3

Natūralus, naminis obuolių zefyras Žingsnis 3
Sumaišykite panardinamuoju maišytuvu iki vientisos masės.

Žingsnis 4

Natūralus, naminis obuolių zefyras Žingsnis 4
Ant padėklo sudėkite obuolių padažą. Apie 400 g kiekvieno. Dėkite ant viduriniojo elektrinės džiovyklės lentynos stovo. 9-10 val. Patikrinkite, ar ne per sausa, ar ne per drėgna.

Žingsnis 5

Natūralus, naminis obuolių zefyras Žingsnis 5
Nuimkite jį nuo padėklo. Galite supjaustyti juostelėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 10 minučių, riešutų sezonas, saldainiai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga

Kategorijos