Publikavimo data: 2025-08-18
Natūralus, naminis obuolių zefyras
Naudingas skanėstas vaikams ir suaugusiesiems.
Žingsnis 1
Obuolius nuplaukite, supjaustykite į 4 dalis ir išimkite šerdį. Sudėkite į didelį puodą su 50 g vandens ant dugno. Uždenkite dangčiu. Virkite ant silpnos ugnies, kol suminkštės.
Žingsnis 2
Šiek tiek patepkite zefyrų padėkliuką augaliniu aliejumi, teptuku ištepkite 1 lašą. Tai privaloma. Kad zefyras gerai atauštų.
Žingsnis 3
Sumaišykite panardinamuoju maišytuvu iki vientisos masės.
Žingsnis 4
Ant padėklo sudėkite obuolių padažą. Apie 400 g kiekvieno. Dėkite ant viduriniojo elektrinės džiovyklės lentynos stovo. 9-10 val. Patikrinkite, ar ne per sausa, ar ne per drėgna.
Žingsnis 5
Nuimkite jį nuo padėklo. Galite supjaustyti juostelėmis.
Kategorijos