Naudingas abrikosų suflė su grietine pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Naudingas abrikosų suflė su grietine

Šį originalų desertą išrado prancūzai, tačiau daugelis šalių jau seniai jį laiko savu. O daugelis saldumynų mėgėjų, mėgstančių švelnius lengvus desertus, nebeįsivaizduoja savo gyvenimo be suflė. Šis skanėstas turi universalų receptą, jį galima paruošti iš bet kokių uogų. Mūsų receptas - dievo dovana tiems, kurie mano, kad desertas turi būti ne tik skanus, bet ir naudingas. Ypatingo skonio paslaptis - kreminio ir sodraus abrikosų skonio bei aromato derinys.
Gaminimo laikas
260 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
160 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.05/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naudingas abrikosų suflė su grietine Žingsnis 1
Paruoštus abrikosus sudėkite į blenderio dubenį ir susmulkinkite. Jei norite gauti visiškai vientisą ir švelnią tyrę, pertrinkite ją per sietelį. Tai padės atsikratyti odelės fragmentų. Galima to nedaryti, nes odelėje yra naudingų medžiagų. Sumaišykite tyrę su kondensuotu pienu ir sumaišykite trintuvu nedideliu greičiu iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Naudingas abrikosų suflė su grietine Žingsnis 2
Atvėsusią grietinę plakite mikseriu 5 minutes, kol išbrinks ir taps kreminės konsistencijos. Išplaktą grietinę sumaišykite su abrikosų tyre ir kondensuotu pienu. Išmirkytą želatiną kaitinkite vandens vonelėje, kol želatina ištirps, įdėkite 2 šaukštus grietinės ir abrikosų kremo, išmaišykite ir supilkite į pagrindinę masę. Kruopščiai išmaišykite ir supilkite į serviravimo formą. Uždenkite maistine plėvele ir padėkite į šaldytuvą 4 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos