Naudingi bruknių kąsneliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-09

Naudingi bruknių kąsneliai

Kaip natūralią vitaminų priemonę naudinga gerti bruknių košes. Bruknės yra natūralus antibiotikas. Uogos pasižymi analgetiniu, priešuždegiminiu ir antipiretiniu poveikiu. Todėl atsakymas į klausimą: ar galima gerti bruknių kąsnelius aukštoje temperatūroje, vienareikšmiškai - taip. Be to, bruknių morsai nėštumo metu - tikras išsigelbėjimas. Juk esant tokiai padėčiai vaistinių preparatų gydymui vartoti negalima, o bruknių morsų - galima ir net reikia.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
15 kcal.
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.67/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naudingi bruknių kąsneliai Žingsnis 1
Iš šaldytų arba šviežių uogų pagal receptą pagaminkite bruknių košes. Uogas sudėkite į sietelį, kuris dedamas ant puodo arba tinkamo skersmens dubens. Uogas pertrinkite per sietelį, palikdami ant jo tik išspaudas. Pyragą užpilkite karštu vandeniu ir vėl šaukštu išspauskite uogų odeles.

Žingsnis 2

Naudingi bruknių kąsneliai Žingsnis 2
Paruoškite kąsnelius patiekimui. Gėrimą atvėsinkite iki 30-40 laipsnių temperatūros. Tada įdėkite medaus ir gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos