Publikavimo data: 2024-04-09
Naudingi bruknių kąsneliai
Kaip natūralią vitaminų priemonę naudinga gerti bruknių košes. Bruknės yra natūralus antibiotikas. Uogos pasižymi analgetiniu, priešuždegiminiu ir antipiretiniu poveikiu. Todėl atsakymas į klausimą: ar galima gerti bruknių kąsnelius aukštoje temperatūroje, vienareikšmiškai - taip. Be to, bruknių morsai nėštumo metu - tikras išsigelbėjimas. Juk esant tokiai padėčiai vaistinių preparatų gydymui vartoti negalima, o bruknių morsų - galima ir net reikia.
Žingsnis 1
Iš šaldytų arba šviežių uogų pagal receptą pagaminkite bruknių košes. Uogas sudėkite į sietelį, kuris dedamas ant puodo arba tinkamo skersmens dubens. Uogas pertrinkite per sietelį, palikdami ant jo tik išspaudas. Pyragą užpilkite karštu vandeniu ir vėl šaukštu išspauskite uogų odeles.
Žingsnis 2
Paruoškite kąsnelius patiekimui. Gėrimą atvėsinkite iki 30-40 laipsnių temperatūros. Tada įdėkite medaus ir gerai išmaišykite.
Kategorijos