Publikavimo data: 2025-08-18
Naudingi spanguolių ir bruknių kąsneliai
Spanguolių ir bruknių morsai yra subalansuoto skonio, gana rūgštūs ir saldūs. Į gėrimą pridėjus mėlynių, jis tampa dar sveikesnis. Toks morsas yra puiki šviežiai spaustų sulčių alternatyva. Kad gėrimas taptų dar naudingesnis, vietoj cukraus į jį įdėkite medaus. Ingredientą dėkite ne į karštą, o į šiltą gėrimą - taip medus geriausiai atskleis savo gydomąsias savybes.
Žingsnis 1
Pradėkite ruošti gėrimą. Supilkite vandenį į puodą ir pastatykite jį ant ugnies. Kol vanduo užvirs, sudėkite uogas į blenderio dubenį, užpilkite cukrumi ir susmulkinkite.
Žingsnis 2
Užvirinkite košelę iki virimo temperatūros. Gautą mišinį supilkite į puodą su burbuliuojančiu vandeniu, išmaišykite. Vėl užvirus, išjunkite viryklę ir atvėsinkite morsą. Prieš patiekdami gėrimą perkoškite.
Kategorijos