Obuoliai, kepti su urbechu ir medumi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Obuoliai, kepti su urbechu ir medumi

Tai lengvas, skanus ir sveikas desertas su medaus skoniu. Jį galima greitai ir lengvai paruošti.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
70 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.92/5 (38 bal.)

Žingsnis 1

Obuoliai, kepti su urbechu ir medumi Žingsnis 1
Nuplaukite obuolius. Peiliu atsargiai nupjaukite kepurėlę ir išimkite obuolių viduriuką.

Žingsnis 2

Obuoliai, kepti su urbechu ir medumi Žingsnis 2
Sudėkite obuolius į kepimo formą, tada į kiekvieną obuolį įdėkite po 1 valgomąjį šaukštelį medaus ir urbecho ir uždenkite kepure.

Žingsnis 3

Kepkite obuolius iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje 30 minučių, priklausomai nuo obuolių veislės ir orkaitės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, vaisių desertai, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 15 minučių, obuolių sezonas, receptų knyga

Kategorijos