Obuoliai, kepti su varške ir vyšniomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Obuoliai, kepti su varške ir vyšniomis

Orkaitėje kepti obuoliai su varškės ir vyšnių įdaru - geras vasaros desertų variantas, kai įprasti vaisiai jau atsibodo ir norisi kažko naujo. Šio patiekalo kaloringumas yra minimalus, todėl jis tinka net tiems, kurie atidžiai stebi savo mitybą. Kepti obuoliai su varškės ir uogų įdaru paruošiami greitai ir atrodo labai apetitiškai. Šis desertas patiks ir vaikams, ir suaugusiesiems.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
87 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
13 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Riešutai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Obuoliai, kepti su varške ir vyšniomis Žingsnis 1
Dubenyje sumaišykite varškę, vyšnias ir džiovintas slyvas.

Žingsnis 2

Obuoliai, kepti su varške ir vyšniomis Žingsnis 2
Nupjaukite obuolių viršūnėles, atsargiai išimkite šerdį ir dalį minkštimo.

Žingsnis 3

Obuoliai, kepti su varške ir vyšniomis Žingsnis 3
Įdarykite obuolius varškės ir uogų mišiniu.

Žingsnis 4

Obuoliai, kepti su varške ir vyšniomis Žingsnis 4
Apibarstykite obuolius užpilu ir pašaukite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę 40-45 minutėms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, vaisių desertai, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 15 minučių, obuolių sezonas, receptų knyga

Kategorijos