Publikavimo data: 2024-03-24
Obuoliai, kepti su varške ir vyšniomis
Orkaitėje kepti obuoliai su varškės ir vyšnių įdaru - geras vasaros desertų variantas, kai įprasti vaisiai jau atsibodo ir norisi kažko naujo. Šio patiekalo kaloringumas yra minimalus, todėl jis tinka net tiems, kurie atidžiai stebi savo mitybą. Kepti obuoliai su varškės ir uogų įdaru paruošiami greitai ir atrodo labai apetitiškai. Šis desertas patiks ir vaikams, ir suaugusiesiems.
Žingsnis 1
Dubenyje sumaišykite varškę, vyšnias ir džiovintas slyvas.
Žingsnis 2
Nupjaukite obuolių viršūnėles, atsargiai išimkite šerdį ir dalį minkštimo.
Žingsnis 3
Įdarykite obuolius varškės ir uogų mišiniu.
Žingsnis 4
Apibarstykite obuolius užpilu ir pašaukite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę 40-45 minutėms.
Kategorijos