Publikavimo data: 2025-08-20
Obuoliai tešloje
Šaldiklyje visuomet turiu pakelį pyragaičių, kurie praverčia, kai laukiu svečių ir reikia, kad namuose jaukumo suteiktų kepinių aromatas arba tiesiog norisi ko nors skanaus prie arbatos.
Žingsnis 1
Nuplaukite obuolius, supjaustykite juos apskritimais ir stikline išspauskite viduriuką. Žievelės nenulupu.
Žingsnis 2
Tešlą iškočiokite ir supjaustykite juostelėmis. Kiekvieną obuolio žiedą apvyniokite juostele.
Žingsnis 3
Dėkite ant pergamento, patepkite kiaušinio tryniu ir pabarstykite sezamo sėklomis. Jei namuose neturite kiaušinių ir prieskonių, kepkite paprastai, be papuošimų. Jis vis tiek atrodys gerai dėl pakilusios tešlos.
Žingsnis 4
Po 10 minučių obuoliai bus paruošti.
Kategorijos