Obuolių blyneliai receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-01-05

Obuolių blyneliai receptas

Draniki yra tradicinis baltarusiškas patiekalas iš bulvių, tačiau jis gali būti gaminamas ir su kitais, gana netikėtais ingredientais. Pavyzdžiui, desertiniam variantui pagaminti galite naudoti obuolius. Keptuvėje apkepti obuoliai draniki, pagardinti cinamonu ir cukraus pudra, bus puikus ir lengvas priedas prie arbatos.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
94 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
19 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.25/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Obuolių blyneliai receptas Žingsnis 1
Paruoškite maistą. Nuplaukite obuolius, nulupkite juos, supjaustykite ketvirčiais ir išimkite šerdį.

Žingsnis 2

Obuolių blyneliai receptas Žingsnis 2
Paruoškite obuolių pyrago pagrindą. Nuluptus obuolius sutarkuokite tarka. Išspauskite sultis ir sudėkite į dubenį. Į tarkuotus obuolius įmuškite kiaušinį, suberkite miltus ir cukrų. Išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Obuolių blyneliai receptas Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę, supilkite į ją augalinį aliejų ir šaukštu dėkite obuolių blynelius. Kepkite, kol taps auksinės spalvos, maždaug po 2 minutes iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 4

Obuolių blyneliai receptas Žingsnis 4
Paruoštus blynus dėkite į lėkštę, patiekite su grietine ir apibarstykite cinamonu bei cukraus pudra. Gero apetito!

Žingsnis 5

Obuolių blyneliai receptas Žingsnis 5
Obuolių blynelius papuoškite mėtų lapeliais ir ledų rutuliuku. Taip naminį desertą paversite tikru restorano patiekalu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos