Publikavimo data: 2025-08-17
Obuolių desertas
Minkštų, bet nesubyrėjusių obuolių, švelnaus vanilės ir apelsinų įdaro su riešutais ir džiovintomis spanguolėmis skonio, aromato ir tekstūros pusiausvyra yra nuostabi.
Žingsnis 1
Obuolius nuplaukite, nupjaukite viršūnėles, išimkite minkštimą su sėklų dėžute.
Žingsnis 2
Išminkykite varškę. Įmaišykite grietinę ir cukraus pudrą. Išmaišykite.
Žingsnis 3
Sudėkite apelsino žievelę, džiovintas spanguoles ir vaniliną.
Žingsnis 4
Įdarykite obuolius.
Žingsnis 5
Uždenkite obuolius viršūnėlėmis. Dėkite į ugniai atsparią formą, kurios dugnas išklotas sviesto dribsniais. Galite įdėti cinamono lazdelę.
Žingsnis 6
Kepkite 20 minučių, kol obuoliai suminkštės.
Kategorijos