Obuolių desertas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Obuolių desertas

Minkštų, bet nesubyrėjusių obuolių, švelnaus vanilės ir apelsinų įdaro su riešutais ir džiovintomis spanguolėmis skonio, aromato ir tekstūros pusiausvyra yra nuostabi.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
129 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Obuolių desertas Žingsnis 1
Obuolius nuplaukite, nupjaukite viršūnėles, išimkite minkštimą su sėklų dėžute.

Žingsnis 2

Obuolių desertas Žingsnis 2
Išminkykite varškę. Įmaišykite grietinę ir cukraus pudrą. Išmaišykite.

Žingsnis 3

Obuolių desertas Žingsnis 3
Sudėkite apelsino žievelę, džiovintas spanguoles ir vaniliną.

Žingsnis 4

Obuolių desertas Žingsnis 4
Įdarykite obuolius.

Žingsnis 5

Obuolių desertas Žingsnis 5
Uždenkite obuolius viršūnėlėmis. Dėkite į ugniai atsparią formą, kurios dugnas išklotas sviesto dribsniais. Galite įdėti cinamono lazdelę.

Žingsnis 6

Obuolių desertas Žingsnis 6
Kepkite 20 minučių, kol obuoliai suminkštės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, vaisių desertai, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 15 minučių, obuolių sezonas, receptų knyga

Kategorijos