Publikavimo data: 2025-08-18
Obuolių ir cinamono "kalėdinis" sluoksniuotos tešlos pyragas
Paprastas, skanus ir greitas receptas. Jį pamačiau kažkur internete ir, šiek tiek pakeitusi, greitai įtraukiau į mūsų šeimos mitybos racioną. Atsargiai, jis skanus!
Žingsnis 1
Padalykite tešlą į 6 dalis. Kampuose padarykite "trikampius" pjūvius maždaug centimetro atstumu vienas nuo kito.
Žingsnis 2
Sumaišykite cinamoną ir cukrų.
Žingsnis 3
Obuolius supjaustykite maždaug 7 mm dydžio žiedais. Iš obuolių pašalinkite šerdį. Įmerkite obuolius į cinamoną ir cukrų.
Žingsnis 4
Suformuokite paplotėlius. Dėkite juos į orkaitę 15-20 minučių 180-200 °C temperatūroje.
Žingsnis 5
Susmulkinkite graikinius riešutus (jų galite dėti į dar neiškeptus pyragėlius, jie šiek tiek pakeis skonį - viskas priklauso nuo jūsų pasirinkimo). Kai pyragėliai bus paruošti, papuoškite juos graikiniais riešutais.
Kategorijos