Obuolių ir cinamono "kalėdinis" sluoksniuotos tešlos pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Obuolių ir cinamono "kalėdinis" sluoksniuotos tešlos pyragas

Paprastas, skanus ir greitas receptas. Jį pamačiau kažkur internete ir, šiek tiek pakeitusi, greitai įtraukiau į mūsų šeimos mitybos racioną. Atsargiai, jis skanus!
Gaminimo laikas
42 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
164 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
25 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Obuolių ir cinamono "kalėdinis" sluoksniuotos tešlos pyragas Žingsnis 1
Padalykite tešlą į 6 dalis. Kampuose padarykite "trikampius" pjūvius maždaug centimetro atstumu vienas nuo kito.

Žingsnis 2

Sumaišykite cinamoną ir cukrų.

Žingsnis 3

Obuolius supjaustykite maždaug 7 mm dydžio žiedais. Iš obuolių pašalinkite šerdį. Įmerkite obuolius į cinamoną ir cukrų.

Žingsnis 4

Obuolių ir cinamono "kalėdinis" sluoksniuotos tešlos pyragas Žingsnis 4
Suformuokite paplotėlius. Dėkite juos į orkaitę 15-20 minučių 180-200 °C temperatūroje.

Žingsnis 5

Susmulkinkite graikinius riešutus (jų galite dėti į dar neiškeptus pyragėlius, jie šiek tiek pakeis skonį - viskas priklauso nuo jūsų pasirinkimo). Kai pyragėliai bus paruošti, papuoškite juos graikiniais riešutais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepta orkaitėje ant kepimo skardos, kepimas, kepimas, kepimas su sluoksniuotos tešlos, paprasta, yra bendrų alergenų, sezoniniai žalumynai, pūkeliai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, sūrio pūkeliai, kepimas su sūriu, kepimas su sūriu, kepimas su varške, kepimas su varške

Kategorijos