Obuolių kąsneliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-31

Obuolių kąsneliai

Obuolių kąsneliai yra ne tik skanus gaivus gėrimas, bet ir organizmui naudingų medžiagų lobynas. Obuoliuose esantys natūralūs cukrūs ir rūgštys padeda greitai atsigauti po fizinio krūvio, teigiamai veikia kepenis ir inkstus. Arkliai iš obuolių geriausiai gaminami iš saldžiųjų veislių vaisių, tačiau jei turite tik rūgščių, cukraus kiekį gėrime galite padidinti.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
44 kcal.
Angliavandeniai
10 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Obuolių kąsneliai Žingsnis 1
Obuolius sutarkuokite stambia arba vidutinio stambumo tarka ir išspauskite sultis su sieteliu ir šaukštu. Sultis padėkite į šaldytuvą.

Žingsnis 2

Obuolių kąsneliai Žingsnis 2
Likusias išspaudas sudėkite į verdantį vandenį ir virkite ant silpnos ugnies 10-12 minučių. Išjunkite ugnį ir leiskite sultiniui 30 minučių pritraukti, tada perkoškite jį per sietelį, suberkite cukrų ir išmaišykite.

Žingsnis 3

Obuolių kąsneliai Žingsnis 3
Kai morsas pusiau atvės, supilkite į jį išspaustas obuolių sultis ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos