Obuolių padažas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Obuolių padažas

Obuolių padažas yra saldus ir sveikas desertas, ypač populiarus vasarą, obuolių sezono metu. Jam gaminti tinka beveik bet kokios rūšies obuoliai. Obuolių tyrę galima patiekti kaip atskirą patiekalą, taip pat kaip priedą prie blynų ar apkepų. Obuolių tyrė dažnai naudojama kaip pyragų įdaras.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
113 kcal.
Angliavandeniai
28 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.15/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Obuolių padažas Žingsnis 1
Supjaustykite obuolį stambiais gabalėliais ir suberkite į puodą. Apibarstykite vaisius cukrumi. Obuoliai išleis sultis ir patamsės. Kai vaisiai prisitraukia ir cukrus ištirpsta, puodą galima nukelti nuo viryklės.

Žingsnis 2

Obuolių padažas Žingsnis 2
Supjaustykite obuolius panardinamuoju trintuvu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos