Obuolių parfetas su karamele pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-28

Obuolių parfetas su karamele

Norite nustebinti savo mylimą moterį ir paruošti šventinį stalą kovo 8 d., bet nežinote tinkamų receptų? Paruoškite kartu su mūsų originalaus obuolių parfeto su karamele receptu. Receptas gana paprastas, o patiekalas neįtikėtinai skanus. Padarykite savo artimiesiems dovaną.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
171 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
11 g

Ingredientai (9)

Porcijos
2
3.00 vnt.
2.00 šaukštai.
1.50 šaukštelis.
pagal skonį
pagal skonį
pagal pageidavimą
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Maisto priedai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.02/5 (41 bal.)

Žingsnis 1

Ištirpinkite sviestą, pakepinkite obuolius su cukrumi, cinamonu iki karamelės spalvos.

Žingsnis 2

Varškę sutrinkite arba išsukite su cukraus pudra.

Žingsnis 3

Grietinėlę gerai išplakite iki tirštos masės. Tada sumaišykite su sūriu ir gerai išmaišykite, kad susidarytų vientisas kremas.

Žingsnis 4

Sudėkite obuolius ir grietinėlę į lėkštes. Supilkite karamelę ir atvėsinkite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos

Antrieji patiekalaiAntrieji patiekalai