Publikavimo data: 2024-04-28
Obuolių parfetas su karamele
Norite nustebinti savo mylimą moterį ir paruošti šventinį stalą kovo 8 d., bet nežinote tinkamų receptų? Paruoškite kartu su mūsų originalaus obuolių parfeto su karamele receptu. Receptas gana paprastas, o patiekalas neįtikėtinai skanus. Padarykite savo artimiesiems dovaną.
Žingsnis 1
Ištirpinkite sviestą, pakepinkite obuolius su cukrumi, cinamonu iki karamelės spalvos.
Žingsnis 2
Varškę sutrinkite arba išsukite su cukraus pudra.
Žingsnis 3
Grietinėlę gerai išplakite iki tirštos masės. Tada sumaišykite su sūriu ir gerai išmaišykite, kad susidarytų vientisas kremas.
Žingsnis 4
Sudėkite obuolius ir grietinėlę į lėkštes. Supilkite karamelę ir atvėsinkite.
Kategorijos