Obuolių parfetas su karamele pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-28

Obuolių parfetas su karamele

Norite nustebinti savo mylimą moterį ir paruošti šventinį stalą kovo 8 d., bet nežinote tinkamų receptų? Paruoškite kartu su mūsų originalaus obuolių parfeto su karamele receptu. Receptas gana paprastas, o patiekalas neįtikėtinai skanus. Padarykite savo artimiesiems dovaną.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
171 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
11 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Maisto priedai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.02/5 (41 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ištirpinkite sviestą, pakepinkite obuolius su cukrumi, cinamonu iki karamelės spalvos.

Žingsnis 2

Varškę sutrinkite arba išsukite su cukraus pudra.

Žingsnis 3

Grietinėlę gerai išplakite iki tirštos masės. Tada sumaišykite su sūriu ir gerai išmaišykite, kad susidarytų vientisas kremas.

Žingsnis 4

Sudėkite obuolius ir grietinėlę į lėkštes. Supilkite karamelę ir atvėsinkite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos