Obuolių trupiniai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Obuolių trupiniai

Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
321 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
30 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.11/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Obuolių trupiniai Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Keptuvėje ištirpinkite šiek tiek sviesto ir sudėkite obuolius. Kepkite, kol suminkštės. Tada supilkite kalvadosą ant obuolių, pabarstykite cinamonu ir palikite ant ugnies, kol alkoholis išgaruos.

Žingsnis 2

Obuolių trupiniai Žingsnis 2
Paruoškite tešlą. Į gilų dubenį suberkite miltus, cukrų, sudėkite minkštą sviestą. Išmaišykite rankomis. Suberkite vanilę ir cinamoną ir išmaišykite. Turėtumėte gauti trupininę tešlą.

Žingsnis 3

Obuolių trupiniai Žingsnis 3
Sudėkite trupinius. Ant formos dugno išdėliokite obuolių skilteles, ant viršaus supilkite išmirkytus sultenių vaisius ir ant viršaus užtarkuokite tešlą.

Žingsnis 4

Obuolių trupiniai Žingsnis 4
Iškepkite pyragą. Įdėkite formą į įkaitintą orkaitę 20-25 minutėms. Kai desertas bus paruoštas, atvėsinkite ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos