Obuolių trupiniai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Obuolių trupiniai

Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
321 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
30 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.11/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Obuolių trupiniai Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Keptuvėje ištirpinkite šiek tiek sviesto ir sudėkite obuolius. Kepkite, kol suminkštės. Tada supilkite kalvadosą ant obuolių, pabarstykite cinamonu ir palikite ant ugnies, kol alkoholis išgaruos.

Žingsnis 2

Obuolių trupiniai Žingsnis 2
Paruoškite tešlą. Į gilų dubenį suberkite miltus, cukrų, sudėkite minkštą sviestą. Išmaišykite rankomis. Suberkite vanilę ir cinamoną ir išmaišykite. Turėtumėte gauti trupininę tešlą.

Žingsnis 3

Obuolių trupiniai Žingsnis 3
Sudėkite trupinius. Ant formos dugno išdėliokite obuolių skilteles, ant viršaus supilkite išmirkytus sultenių vaisius ir ant viršaus užtarkuokite tešlą.

Žingsnis 4

Obuolių trupiniai Žingsnis 4
Iškepkite pyragą. Įdėkite formą į įkaitintą orkaitę 20-25 minutėms. Kai desertas bus paruoštas, atvėsinkite ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, vaisių desertai, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 15 minučių, obuolių sezonas, receptų knyga

Kategorijos