Publikavimo data: 2024-05-19
Obuolių trupiniai
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Keptuvėje ištirpinkite šiek tiek sviesto ir sudėkite obuolius. Kepkite, kol suminkštės. Tada supilkite kalvadosą ant obuolių, pabarstykite cinamonu ir palikite ant ugnies, kol alkoholis išgaruos.
Žingsnis 2
Paruoškite tešlą. Į gilų dubenį suberkite miltus, cukrų, sudėkite minkštą sviestą. Išmaišykite rankomis. Suberkite vanilę ir cinamoną ir išmaišykite. Turėtumėte gauti trupininę tešlą.
Žingsnis 3
Sudėkite trupinius. Ant formos dugno išdėliokite obuolių skilteles, ant viršaus supilkite išmirkytus sultenių vaisius ir ant viršaus užtarkuokite tešlą.
Žingsnis 4
Iškepkite pyragą. Įdėkite formą į įkaitintą orkaitę 20-25 minutėms. Kai desertas bus paruoštas, atvėsinkite ir patiekite.
Kategorijos