Obuolių uogienė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Obuolių uogienė

Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
162 kcal.
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
40 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.89/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Obuolių uogienė Žingsnis 1
Obuolius supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 2

Obuolių uogienė Žingsnis 2
Storadugniame puode ištirpinkite sviestą.

Žingsnis 3

Obuolių uogienė Žingsnis 3
Supjaustytus obuolius sudėkite į puodą, suberkite cukrų ir cinamoną. Ingredientus gerai išmaišykite.

Žingsnis 4

Obuolių uogienė Žingsnis 4
Obuolius virkite ant silpnos ugnies 10-15 minučių, jei reikia, įpilkite daugiau vandens. Nuimkite keptuvę nuo ugnies ir susmulkinkite obuolius trintuvu, tada grąžinkite obuolių mišinį ant viryklės ir nuolat maišydami virkite dar 10 minučių.

Žingsnis 5

Atvėsinkite keptuvės turinį, sudėkite uogienę į desertinę lėkštę ir patiekite. Jei norite, uogienės skonį galite išsaugoti iki vėlyvos žiemos, išsukdami obuolių skanėstą į stiklainius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos