Obuolių žiedai sluoksniuotos tešlos kepiniuose pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Obuolių žiedai sluoksniuotos tešlos kepiniuose

Yra šimtai obuolių pyragėlių variantų. Tačiau, ko gero, obuolių pyragėliai yra antri pagal populiarumą po kinrožės. Lengvi, greiti, nesudėtingi, bet skanūs. Paruošta sluoksniuota tešla labai palengvina procesą, todėl šį kvapnų, traškų ir apetitą žadinantį desertą galima paruošti per kelias minutes. O meniškas formavimas sulauks daugybės šeimos narių ir svečių komplimentų.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
171 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.25/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Obuolių žiedai sluoksniuotos tešlos kepiniuose Žingsnis 1
Obuolius nulupkite, supjaustykite 2 cm storio kauliukais. Specialiu įrankiu arba improvizuotomis priemonėmis viduryje padarykite skylę. Paruoštus obuolių žiedus pabarstykite cukrumi ir cinamonu. Išmaišykite.

Žingsnis 2

Obuolių žiedai sluoksniuotos tešlos kepiniuose Žingsnis 2
Atšildykite tešlą. Kiekvieną sluoksnį iškočiokite viena kryptimi 0,5 cm storio tešla. Supjaustykite 3 cm pločio juostelėmis.

Žingsnis 3

Obuolių žiedai sluoksniuotos tešlos kepiniuose Žingsnis 3
Kiekvieną obuolio žiedą apvyniokite tešlos juostele. Dėkite ant pergamento, patepkite kiaušiniu ir pabarstykite cukrumi.

Žingsnis 4

Obuolių žiedai sluoksniuotos tešlos kepiniuose Žingsnis 4
Kepkite 200 °C įkaitintoje orkaitėje, įjungę viršutinį ir apatinį režimą, 25-30 minučių, kol taps auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, vaisių desertai, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 15 minučių, obuolių sezonas, receptų knyga

Kategorijos