Publikavimo data: 2024-03-25
Olivier su jautiena
"Olivier" yra vienos mėgstamiausių šventinių salotų, be kurių neįsivaizduojame nė vieno Naujųjų metų vakaro. Esame įpratę Olivjė salotas gaminti su dešra, tačiau jei norite paįvairinti gerai pažįstamą patiekalą, rekomenduojame naudoti jautieną. Taip salotos įgaus rafinuotesnį skonį ir aromatą.
Žingsnis 1
Išvirkite jautienos gabalą pasūdytame vandenyje 90-120 minučių, kai vanduo užvirs.
Žingsnis 2
Kol mėsa troškinasi, supjaustykite marinuotus agurkus griežinėliais.
Žingsnis 3
Virtas ir nuluptas bulves supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 4
Virtas morkas nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 5
Nulupkite kiaušinius nuo lukštų. Supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 6
Susmulkinkite virtą ir atvėsintą jautieną.
Žingsnis 7
Supjaustytas daržoves ir mėsą sudėkite į gilų dubenį ir supilkite majonezą.
Žingsnis 8
Įberkite druskos ir pipirų. Išmaišykite dubens turinį.
Kategorijos