Olivier su jautiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Olivier su jautiena

"Olivier" yra vienos mėgstamiausių šventinių salotų, be kurių neįsivaizduojame nė vieno Naujųjų metų vakaro. Esame įpratę Olivjė salotas gaminti su dešra, tačiau jei norite paįvairinti gerai pažįstamą patiekalą, rekomenduojame naudoti jautieną. Taip salotos įgaus rafinuotesnį skonį ir aromatą.
Gaminimo laikas
102 min.
Laikas virtuvėje
12 min.
Kalorijos
107 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.82/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Olivier su jautiena Žingsnis 1
Išvirkite jautienos gabalą pasūdytame vandenyje 90-120 minučių, kai vanduo užvirs.

Žingsnis 2

Olivier su jautiena Žingsnis 2
Kol mėsa troškinasi, supjaustykite marinuotus agurkus griežinėliais.

Žingsnis 3

Olivier su jautiena Žingsnis 3
Virtas ir nuluptas bulves supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 4

Olivier su jautiena Žingsnis 4
Virtas morkas nulupkite ir supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 5

Olivier su jautiena Žingsnis 5
Nulupkite kiaušinius nuo lukštų. Supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 6

Olivier su jautiena Žingsnis 6
Susmulkinkite virtą ir atvėsintą jautieną.

Žingsnis 7

Olivier su jautiena Žingsnis 7
Supjaustytas daržoves ir mėsą sudėkite į gilų dubenį ir supilkite majonezą.

Žingsnis 8

Olivier su jautiena Žingsnis 8
Įberkite druskos ir pipirų. Išmaišykite dubens turinį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos