Olivier su marinuotais agurkais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Olivier su marinuotais agurkais

Salotos pavadintos jų kūrėjo Lucieno Olivjė garbei. Receptą jis sukūrė dar XIX a. antroje pusėje, kai dirbo Maskvos Ermitažo restorane. Tačiau tuo metu salotų receptas labai skyrėsi nuo šiuolaikinės versijos. Olivjė salotos su daktariška dešra ir marinuotais agurkais tapo Naujųjų metų išvakarių klasika.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
157 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Maisto priedai, Kiaušiniai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.03/5 (29 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Olivier su marinuotais agurkais Žingsnis 1
Dešrą, bulves, kiaušinius ir morkas supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 2

Olivier su marinuotais agurkais Žingsnis 2
Nusausinkite agurkus nuo sūrymo pertekliaus popieriniu rankšluosčiu ir taip pat supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 3

Olivier su marinuotais agurkais Žingsnis 3
Giliame dubenyje sumaišykite visus ingredientus. Nusausinkite žirnelius ir sudėkite juos į likusius ingredientus.

Žingsnis 4

Olivier su marinuotais agurkais Žingsnis 4
Įdėkite prieskonių ir salotas apliekite majonezu. Išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos