Olivier su morkomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Olivier su morkomis

Visi žinome švelnių ir sultingų salotų skonį, kuris perteikia atostogų atmosferą - tai "Olivier" salotos. Kiekviena šeimininkė jas ruošia savaip: naudoja šviežius arba sūdytus agurkus, papildo obuoliu, dešrą pakeičia jautiena, vištiena ar jūros gėrybėmis. Ir vis dėlto vaikystės skonį turinčias salotas sudaro paprasčiausi ingredientai: daktariška dešra, bulvės, marinuoti agurkai, kiaušiniai ir morkos.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
141 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Maisto priedai, Kiaušiniai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.17/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Olivier su morkomis Žingsnis 1
Morkas, dešrą, bulves ir kiaušinius supjaustykite vienodais kubeliais.

Žingsnis 2

Olivier su morkomis Žingsnis 2
Jei reikia, nusausinkite agurkus popieriniu rankšluosčiu ir supjaustykite nedideliais kubeliais.

Žingsnis 3

Olivier su morkomis Žingsnis 3
Iš žirnių nusausinkite skystį. Visus ingredientus sumaišykite giliame dubenyje.

Žingsnis 4

Olivier su morkomis Žingsnis 4
Į indo turinį įberkite druskos, pipirų ir majonezo. Gerai išmaišykite salotas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
salotos, virtos daržovių salotos, jūros gėrybių salotos, šaltos salotos, įspūdingas receptas, paprastas, valgyti bendrus alergenus, mažai kalorijų, per 15 minučių, vakarienė, Naujieji metai, bulvių sezonas, morkų sezonas, agurkų sezonas, alyvuogės, salotos naujiems metams, receptų knyga, salotos su kiaušiniais, salotos su konservuotais žirneliais, alyvuogės su šviežiais agurkais, salotos su majonezu, salotos su daržovėmis, vakarienė su bulvėmis, alyvuogės su morkomis

Kategorijos