Publikavimo data: 2024-03-25
Olivier su morkomis
Visi žinome švelnių ir sultingų salotų skonį, kuris perteikia atostogų atmosferą - tai "Olivier" salotos. Kiekviena šeimininkė jas ruošia savaip: naudoja šviežius arba sūdytus agurkus, papildo obuoliu, dešrą pakeičia jautiena, vištiena ar jūros gėrybėmis. Ir vis dėlto vaikystės skonį turinčias salotas sudaro paprasčiausi ingredientai: daktariška dešra, bulvės, marinuoti agurkai, kiaušiniai ir morkos.
Žingsnis 1
Morkas, dešrą, bulves ir kiaušinius supjaustykite vienodais kubeliais.
Žingsnis 2
Jei reikia, nusausinkite agurkus popieriniu rankšluosčiu ir supjaustykite nedideliais kubeliais.
Žingsnis 3
Iš žirnių nusausinkite skystį. Visus ingredientus sumaišykite giliame dubenyje.
Žingsnis 4
Į indo turinį įberkite druskos, pipirų ir majonezo. Gerai išmaišykite salotas.
Kategorijos