Olivier su morkomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Olivier su morkomis

Visi žinome švelnių ir sultingų salotų skonį, kuris perteikia atostogų atmosferą - tai "Olivier" salotos. Kiekviena šeimininkė jas ruošia savaip: naudoja šviežius arba sūdytus agurkus, papildo obuoliu, dešrą pakeičia jautiena, vištiena ar jūros gėrybėmis. Ir vis dėlto vaikystės skonį turinčias salotas sudaro paprasčiausi ingredientai: daktariška dešra, bulvės, marinuoti agurkai, kiaušiniai ir morkos.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
141 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Maisto priedai, Kiaušiniai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.17/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Olivier su morkomis Žingsnis 1
Morkas, dešrą, bulves ir kiaušinius supjaustykite vienodais kubeliais.

Žingsnis 2

Olivier su morkomis Žingsnis 2
Jei reikia, nusausinkite agurkus popieriniu rankšluosčiu ir supjaustykite nedideliais kubeliais.

Žingsnis 3

Olivier su morkomis Žingsnis 3
Iš žirnių nusausinkite skystį. Visus ingredientus sumaišykite giliame dubenyje.

Žingsnis 4

Olivier su morkomis Žingsnis 4
Į indo turinį įberkite druskos, pipirų ir majonezo. Gerai išmaišykite salotas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos