Oro kreminės bandelės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Oro kreminės bandelės

Šių bandelių tešla yra puri, minkšta ir kvapni. Tokie kepiniai patiks ir šeimos nariams, ir tiems, kurie juos gaus kaip skanėstą. Jų išskirtinis skonis, traški cukrinė plutelė iš citrinos pateisins visą vargą. Prie gintarinės arbatos ir kvapnios kavos ryte ar vakare - geresnio kepinio nesugalvosite. Žinoma, su tešla šiek tiek vargo, bet rezultatai džiugina.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
276 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
37 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 3.94/5 (36 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Oro kreminės bandelės Žingsnis 1
Į šiltą pieną supilkite šaukštą cukraus, mieles ir šiek tiek miltų. Išmaišykite, uždenkite maistine plėvele ir palikite 20 min. brinkti.

Žingsnis 2

Oro kreminės bandelės Žingsnis 2
Suberkite cukrų, miltus, vanilę, druską, kiaušinį ir išmaišykite į masę, tada sudėkite šiltą sviestą. Išminkykite minkštą, purią tešlą. Leiskite pakilti 60 minučių.

Žingsnis 3

Oro kreminės bandelės Žingsnis 3
Sutarkuokite vienos citrinos žievelę ir išspauskite sultis. Kiaušinį sumaišykite su cukrumi, krakmolu, druska, citrinos sultimis ir žievele. Maišydami virkite mišinį ant silpnos ugnies 3-4 minutes, kol sutirštės. Išjunkite ir sudėkite sviestą.

Žingsnis 4

Oro kreminės bandelės Žingsnis 4
Tešlą iškočiokite iki 0,6 cm storio. Tešlą aptepkite atšaldytu kremu, bet ne iki galo, ir suvyniokite. Supjaustykite 4 cm ritinėliais ir perkelkite į kepimo skardą. Dėkite 25 minutėms į karštą orkaitę ir tiek pat laiko kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje. Likus kelioms minutėms iki pabaigos, aptepkite bandeles kiaušinio ir cukraus mišiniu ir siųskite baigti kepti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos