Oro pampuškės su česnakais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Oro pampuškės su česnakais

Oro, švelnūs, apskrudę, su apetitą žadinančiu česnakų aromatu - visa tai apie šviežiai iškeptus gardžius pampuškus. Jiems tiesiog neįmanoma atsispirti! Juos galima ruošti ne tik raudoniesiems barščiams su mėsa ir pupelėmis, bet ir kitų rūšių pirmiesiems patiekalams, pavyzdžiui, sultiniui, bulvių košei, žirnių sriubai.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
270 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
36 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.92/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Oro pampuškės su česnakais Žingsnis 1
Sumaišykite cukrų su mielėmis ir šiltu vandeniu. Supilkite truputį miltų, išmaišykite ir palikite 20 minučių. Tada įberkite druskos, alyvuogių aliejaus ir likusius miltus. Užminkykite tešlą ir palikite ją pakilti apie 1 valandą.

Žingsnis 2

Oro pampuškės su česnakais Žingsnis 2
Iš paruoštos tešlos suformuokite nedidelius rutuliukus. Dėkite juos ant riebalais pateptos kepimo skardos per atstumą vieną nuo kito. Apšlakstykite pampuškus pienu, kad jie paruduotų. Kepkite 25-30 minučių 180 °C temperatūroje.

Žingsnis 3

Oro pampuškės su česnakais Žingsnis 3
Norėdami pagaminti česnakinį padažą pampuškams, sumaišykite augalinį aliejų su susmulkintu česnaku ir smulkiai supjaustytais krapais. Apšlakstykite kepinius, kol jie dar karšti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos