Publikavimo data: 2025-08-17
Oro sūrio gougères ant choux tešlos
Pateikiame švelnių sūrio bandelių receptą, kuris pradžiugins ir suaugusiuosius, ir vaikus.
Žingsnis 1
Išsijokite miltus.
Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 3
Į puodą storu dugnu supilkite pieną ir vandenį, sudėkite sviestą (geriausia minkštą) ir pastatykite ant ugnies.
Žingsnis 4
Kai sviestas visiškai ištirps, vienu ypu supilkite visus miltus ir sumažinę ugnį pradėkite kruopščiai maišyti.
Žingsnis 5
Kai miltai visiškai ištirps ir tešla pradės lipti prie dugno, nuimkite keptuvę nuo viryklės.
Žingsnis 6
Perkelkite tešlą į kitą indą ir pamaišykite, kad greičiau atvėstų.
Žingsnis 7
Kai tešla šiek tiek atvės, bet dar bus šiek tiek karšta, į ją įmuškite vieną kiaušinį ir gerai išmaišykite. Tada įmuškite dar vieną kiaušinį ir gerai išmaišykite. Tą patį pakartokite su trečiu kiaušiniu.
Žingsnis 8
Į tešlą sudėkite sūrį ir išminkykite iki vientisos masės.
Žingsnis 9
Ant kepimo skardos, išklotos kepimo pergamentu, šaukštu iškočiokite apvalios formos tešlą.
Žingsnis 10
Kepkite 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 minučių, tada sumažinkite temperatūrą iki 180 laipsnių ir kepkite dar 20 minučių.
Kategorijos