Paprastas obuolių padažas su cukrumi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Paprastas obuolių padažas su cukrumi

Obuolių padažas yra vienas populiariausių vaisių konservavimo būdų. Obuolių košė gali būti patiekiama kaip desertas ar užpilama į kepinius. Ruošiant galima naudoti bet kokios veislės obuolius. Cukraus kiekį recepte galima keisti arba jo visai atsisakyti. Tačiau tokiu atveju obuolių tyrė bus rūgštesnė. Tai neturės įtakos produkto galiojimo laikui. Reikia įpilti vandens.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
60 kcal.
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 5/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Paprastas obuolių padažas su cukrumi Žingsnis 1
Pradėkite virti tyrę. Sudėkite obuolių skilteles į storasienį puodą, užpilkite vandeniu. Uždenkite dangčiu ir virkite ant silpnos ugnies 30-40 minučių. Kas 6-8 minutes vaisius pamaišykite. Skiltelės turi tapti minkštos.

Žingsnis 2

Paprastas obuolių padažas su cukrumi Žingsnis 2
Baigti gaminti. Kai obuolių skiltelės suminkštės, suberkite cukrų, išmaišykite ir virkite 10-15 minučių.

Žingsnis 3

Paprastas obuolių padažas su cukrumi Žingsnis 3
Pagaminkite tyrę. Po 15 minučių vaisius susmulkinkite panardinamuoju maišytuvu. Nuolat maišydami kaitinkite dar 10 minučių.

Žingsnis 4

Paprastas obuolių padažas su cukrumi Žingsnis 4
Išsaugokite tyrę. Karštą tyrę sudėkite į stiklainius, užkimškite, apverskite, suvyniokite ir palikite visiškai atvėsti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos