Publikavimo data: 2024-02-04
Paprasti cukraus pyragėliai receptas
Jei šaldiklyje rasite sluoksniuotos tešlos tešlos, turėsite šviežių kepinių atsargų visai dienai. Cukrinius paplotėlius paruošite paprastai: tereikia šiek tiek iškočioti tešlą, supjaustyti ir apibarstyti cukrumi. Beje, be cukraus, galite naudoti mėgstamą uogienę ar džemą, tik įsitikinkite, kad uogienė nėra per skysta.
Žingsnis 1
Atšildykite tešlą ir įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros. Kepimo skardą išklokite kepimo pergamentu.
Žingsnis 2
Jei reikia, iškočiokite tešlą į 5 mm storio stačiakampio formą, pabarstykite cukrumi ir supjaustykite. Palikite 15 minučių kambario temperatūroje.
Žingsnis 3
Perkelkite ruošinius į kepimo skardą, pašaukite į orkaitę ir kepkite 20 minučių.
Žingsnis 4
Atvėsusius pyragėlius apibarstykite cukraus pudra ir patiekite.
Kategorijos