Paprasti japoniško stiliaus blyneliai su pienišku šokoladu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Paprasti japoniško stiliaus blyneliai su pienišku šokoladu

Japoniški blyneliai su pienišku šokoladu - tai minkšti, erdvūs blyneliai, panašūs į blynus. Jų tešla gaminama iš miltų, pieno, kiaušinių, cukraus ir raugo. Dėl to, kad ji 30 minučių pastovi, blyneliai būna minkšti ir orūs. Patiekalo viduje bus pieniško šokolado, jis čia puikiai tinka.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
241 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
30 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.2/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Paprasti japoniško stiliaus blyneliai su pienišku šokoladu Žingsnis 1
Į gilų dubenį įmuškite kiaušinius, suberkite cukrų ir plakite iki putų. Persijokite miltus ir kepimo miltelius ir išmaišykite. Tada dalimis supilkite pieną ir išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Paprasti japoniško stiliaus blyneliai su pienišku šokoladu Žingsnis 2
Palikite 30 minučių pailsėti. Paruoškite keptuvę, įkaitinkite ir porcijomis supilkite tešlą, kepkite iš abiejų pusių be aliejaus. Naudokite nepridegančią keptuvę.

Žingsnis 3

Paprasti japoniško stiliaus blyneliai su pienišku šokoladu Žingsnis 3
Šokoladą kaitinkite mikrobangų krosnelėje 1 minutę. Kai atvės, supilkite grietinėlę, išmaišykite ir palikite 15 minučių. Blynus aptepkite šokoladu ir uždenkite kitu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita, įspūdingas receptas, paprastas, valgyti bendrus alergenus, per 15 minučių, pusryčiai, užkandžiai, nauji metai, česnakų sezonas, brusketos, užkandžiai su žuvimi, užkandžiai naujiems metams, receptų knyga, užkandžiai su česnakais

Kategorijos