Publikavimo data: 2025-08-20
Paprasti japoniško stiliaus blyneliai su pienišku šokoladu
Japoniški blyneliai su pienišku šokoladu - tai minkšti, erdvūs blyneliai, panašūs į blynus. Jų tešla gaminama iš miltų, pieno, kiaušinių, cukraus ir raugo. Dėl to, kad ji 30 minučių pastovi, blyneliai būna minkšti ir orūs. Patiekalo viduje bus pieniško šokolado, jis čia puikiai tinka.
Žingsnis 1
Į gilų dubenį įmuškite kiaušinius, suberkite cukrų ir plakite iki putų. Persijokite miltus ir kepimo miltelius ir išmaišykite. Tada dalimis supilkite pieną ir išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Palikite 30 minučių pailsėti. Paruoškite keptuvę, įkaitinkite ir porcijomis supilkite tešlą, kepkite iš abiejų pusių be aliejaus. Naudokite nepridegančią keptuvę.
Žingsnis 3
Šokoladą kaitinkite mikrobangų krosnelėje 1 minutę. Kai atvės, supilkite grietinėlę, išmaišykite ir palikite 15 minučių. Blynus aptepkite šokoladu ir uždenkite kitu.
Kategorijos