Publikavimo data: 2025-08-20
Paprasti oro pyragėliai su kumpiu ir sūriu
Oro kumpio ir sūrio paplotėliai yra neįtikėtinai skanūs ir lengvai paruošiami. Tešlą galite pasigaminti patys arba nusipirkti paruoštos tešlos. Jei naudosite paruoštą tešlą, net ir nepatyręs kepėjas greitai susidoros su tokių kepinių gamyba. Sluoksneliai būna minkšti ir aromatingi, iš viršaus parudavę, o viduje - su tampriu sūriu.
Žingsnis 1
Giliame dubenyje šakute suplakite kiaušinius. Tešlą iškočiokite maždaug 2-3 mm storio ir supjaustykite nedideliais vienodo dydžio stačiakampiais. Supjaustykite kumpį pusžiedžiais, o sūrį - plonais griežinėliais.
Žingsnis 2
Ant kiekvieno tešlos stačiakampio uždėkite po sūrio gabalėlį, o ant viršaus - po kumpio griežinėlį. Uždenkite antru tešlos stačiakampiu ir užspauskite kraštus.
Žingsnis 3
Dėkite paplotėlius ant pergamentu išklotos kepimo skardos, kiekvieną patepkite plaktu kiaušiniu ir pabarstykite sezamo sėklomis. Kepkite 20 minučių 180 °C temperatūroje.
Kategorijos