Publikavimo data: 2025-08-17
Paprasti pitos suktinukai su kumpiu
Suktinukai yra gana dažnas patiekalas ant šventinių stalų, nes juos galima paruošti iš anksto ir patiekti šaltus. Įdarą galite pasigaminti ir patys, tačiau paprastai kuo paprastesnis užkandis, tuo jis skanesnis ir greičiau paruošiamas. Šiuo užkandžiu lengva įtikti svečiams, be to, jis labai nebrangus, nes produktai parduodami bet kurioje parduotuvėje.
Žingsnis 1
Pirmiausia nedideliame dubenėlyje sumaišykite česnaką, alyvuogių aliejų ir pieną. Šiek tiek išmaišykite ir atidėkite į šalį.
Žingsnis 2
Išskleiskite pitą ir šepetėliu ar šaukštu tolygiai patepkite česnakiniu sviestu, tada lydytu sūriu.
Žingsnis 3
Dešros griežinėlius išdėliokite aplink pitos perimetrą, palikdami šiek tiek vietos pakraščiuose. Ant pitos viršaus pabarstykite smulkiai supjaustytų žolelių.
Žingsnis 4
Tvarkingai ir tvirtai susukite ritinį. Įdėkite jį į šaldytuvą 20 minučių. Tada supjaustykite kąsnio dydžio porcijomis. Jas gražiai išdėliokite lėkštėje ir patiekite užkandį.
Kategorijos