Publikavimo data: 2024-06-23
Paprasti spagečiai su skumbre
Skumbrė periodiškai tampa mūsų gastronominių interesų patenkinimo dalimi. Šios žuvies gaminimo populiarumą pirmiausia lemia puikus švelnios mėsos skonis už prieinamą kainą. Yra daugybė šio patiekalo ruošimo variantų: kaip pagrindinis patiekalas arba kaip sudedamoji garnyro dalis. Jei skumbrę naudosite kaip vieną iš spagečių padažo sudedamųjų dalių, galėsite prisotinti makaronų skonį naujais ir įdomiais deriniais.
Žingsnis 1
Išvalytą skumbrę supjaustykite nedideliais gabalėliais, kiaušinį supjaustykite kubeliais, šviežią agurką supjaustykite nedideliais strypeliais. Padažui smulkiai supjaustykite marinuotą agurką ir šviežias žoleles.
Žingsnis 2
Toliau formuokite salotas, giliame dubenyje sumaišydami kuskusą su agurkais, virtais vištienos kiaušiniais ir skumbre. Salotas pagardinkite padažu, pagamintu iš smulkintų marinuotų agurkų, žolelių, grietinės ir garstyčių. Stipriai išmaišykite ingredientus ir atidėkite į šalį, kad prisitrauktų.
Kategorijos