Publikavimo data: 2024-06-13
Pervincijos lėtoje viryklėje
Cidonijos žmonijai žinomos jau kelis tūkstančius metų. Senovėje Viduržemio jūros regione šie vaisiai buvo laikomi meilės ir vaisingumo simboliu. Šiandien auginama apie 400 svarainių veislių. Augalo vaisiai yra kieti ir aitraus skonio. Todėl svarainiai paprastai nevalgomi žali. Geriausias gaminimo būdas yra kepimas. Iš svarainių galite pasigaminti naudingą desertą multivarką. Pagal šį receptą iškeptas skanėstas būna labai aromatingas, nes naudojamas flambavimo būdas.
Žingsnis 1
Išvirkite svarainius "Multicooker" keptuvėje. Sudėkite svarainių skilteles į prietaiso dubenį, ant viršaus išdėliokite sultenes. Užpilkite medumi. Kepkite "kepimo" režimu 20 minučių.
Žingsnis 2
Baigkite ruošti desertą. Šiek tiek pašildykite brendį mikrobangų krosnelėje, tiesiog 10 sekundžių. Sudėkite svarainius ir rūgštynes į plokščią serviravimo lėkštę. Supilkite konjaką. Flambuokite.
Kategorijos