Picų tešla pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Picų tešla

Išbandžiau daugybę receptų, bet šis man patiko labiausiai. Tešla yra ir puri, ir plona, traški išorėje ir minkšta viduje.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
267 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
37 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.05/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Picų tešla Žingsnis 1
Į pieną įpilkite vandens. Pašildykite iki maždaug 40-45 laipsnių Celsijaus. Supilkite mieles. Palikite pastovėti 10 minučių.

Žingsnis 2

Picų tešla Žingsnis 2
Užminkykite tešlą su visais ingredientais. Kai tešla nebelips, gilų dubenį patepkite trupučiu augalinio aliejaus ir sudėkite į jį tešlą. Uždenkite rankšluosčiu ir palikite šiltoje vietoje, kad pakiltų.

Žingsnis 3

Picų tešla Žingsnis 3
Po 40 minučių tešlą reikia išminkyti. Padalykite ją į 2 dalis ir galite pradėti kočioti picos pagrindą. Iš šio kiekio ingredientų pagaminsite 2 pagrindus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, kepimas, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, tešla, makaronai (makaronai), naminiai makaronai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, makaronai su kiaušiniu, kepimas su kiaušiniu, tešla su kiaušiniu, naminiai makaronai su kiaušiniu

Kategorijos