Publikavimo data: 2025-08-19
Picų tešla
Išbandžiau daugybę receptų, bet šis man patiko labiausiai. Tešla yra ir puri, ir plona, traški išorėje ir minkšta viduje.
Žingsnis 1
Į pieną įpilkite vandens. Pašildykite iki maždaug 40-45 laipsnių Celsijaus. Supilkite mieles. Palikite pastovėti 10 minučių.
Žingsnis 2
Užminkykite tešlą su visais ingredientais. Kai tešla nebelips, gilų dubenį patepkite trupučiu augalinio aliejaus ir sudėkite į jį tešlą. Uždenkite rankšluosčiu ir palikite šiltoje vietoje, kad pakiltų.
Žingsnis 3
Po 40 minučių tešlą reikia išminkyti. Padalykite ją į 2 dalis ir galite pradėti kočioti picos pagrindą. Iš šio kiekio ingredientų pagaminsite 2 pagrindus.
Kategorijos