Publikavimo data: 2024-05-12
Pieno sriuba
Žingsnis 1
Susmulkinkite svogūną ir špinatus. Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Bulves supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Užpilkite bulves lengvai pasūdytu vandeniu (800 ml) ir užvirkite.
Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę ir joje ištirpinkite nedidelį gabalėlį sviesto. Keptuvėje kelias minutes maišydami kepkite svogūną, kol jis taps auksinis.
Žingsnis 4
Likus 5 minutėms iki bulvių paruošimo, supilkite į keptuvę pieną. Į keptuvę sudėkite svogūną, sviestą ir tarkuotą sūrį ir sumaišykite ingredientus.
Žingsnis 5
Sriubą maišykite, kol sūris ir sviestas ištirps, tada į puodą įberkite špinatų ir mėgstamų prieskonių pagal skonį. Palaikykite sriubą ant viryklės dar 2-3 minutes ir išjunkite kaitrą. Gero apetito!
Kategorijos