Publikavimo data: 2024-06-15
Pikantiškos sūrio bandelės
Kepinių su įvairiais įdarais yra beveik visose pasaulio virtuvėse. Jų skonis kiekvienam iš mūsų pažįstamas nuo vaikystės. Tačiau kiekviena šeimininkė nori turėti savo originalų receptą, kuris nustebintų namiškius ir svečius. Siūlome jums prancūzišką sūrio bandelių receptą. Jį nesunkiai įvaldysite, o per pusvalandį ant jūsų stalo atsiras gražių skanių kepinių.
Žingsnis 1
Į puodą supilkite pusantro puodelio vandens, pastatykite ant ugnies, sudėkite sviestą, ištirpinkite ant vidutinės ugnies, įberkite druskos. Tada nuolat maišydami suberkite miltus. Nuimkite nuo ugnies, minkykite, kol tešla atvės iki 60 °C temperatūros.
Žingsnis 2
Po vieną įmuškite kiaušinius, po kiekvieno kiaušinio kruopščiai išminkykite tešlą. Į stambiai tarkuotą sūrį suberkite rozmariną ir kruopščiai išmaišykite. Sūrį sudėkite į tešlą, trisdešimt gramų pasilikdami papuošimui. Išmaišykite tešlą, suformuokite iš jos rutuliukus ir sudėkite ant pergamentu išklotos kepimo skardos. Pabarstykite likusiu sūriu.
Žingsnis 3
Įdėkite kepimo skardą į įkaitintą iki 220 °C temperatūros orkaitę ir kepkite 10 minučių. Tada sumažinkite temperatūrą iki 180 °C ir kepkite dar 10 minučių.
Kategorijos