Publikavimo data: 2025-08-17
Pitos suktinukai su raudona žuvimi
Pitos suktinukai su raudona žuvimi pasirodo labai apetitiški ir sveiki. Žalumynai, varškė ir žuvis sukuria harmoningą skonio derinį. Į įdarą galite dėti įvairių ingredientų pagal savo skonį, pavyzdžiui, rukolos, petražolių žalumynų, šviežio agurko. Šį užkandį labai lengva paruošti, o gaunasi labai skanūs ir gražūs suktinukai, kuriuos galima patiekti pusryčiams ar pietums vietoj sumuštinių. Taip pat šis patiekalas bus geras užkandžio variantas šventiniam stalui.
Žingsnis 1
Žuvį supjaustykite nedidelėmis juostelėmis. Pitos lakštą tolygiai aptepkite varške.
Žingsnis 2
Tada išdėliokite salotų lapus, užimančius maždaug trečdalį pitos lakšto. Ant salotų uždėkite žaliųjų svogūnų ir žuvies gabalėlių. Susukite pitą į tvirtą ritinį ir supjaustykite porcijomis.
Kategorijos