Pomidorų padažas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-29

Pomidorų padažas

Pomidorų padažas yra universalus padažas, tinkantis prie bet kokios mėsos. Jis taip pat puikiai tiks prie itališkų makaronų. Jo sudėtyje yra visame pasaulyje garsios pomidorų pastos, taip pat česnakų, juodųjų pipirų, bazilikų ir sojų padažo. Pastarasis į Vakarus atkeliavo iš Azijos. Ten sojų padažas yra daugelio patiekalų sudedamoji dalis, o Rytų kulinarijoje be jo niekur neapsieinama. Europiečiai sojų padažą pritaikė savo tradicijoms ir virtuvei, derindami jį su pomidorų pasta. Pridėjus prieskonių, pomidorų padažo skonis tampa dar intensyvesnis. Česnakas suteiks puikių prieskonių, o bazilikas - pikantiškumo ir aromato!
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
81 kcal.
Baltymai
5 g
Angliavandeniai
16 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Sojos
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.17/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pomidorų padažas Žingsnis 1
Paimkite dubenį ir pakaitomis į jį supilkite pomidorų pastą, sojų padažą, baziliką, česnaką ir juoduosius pipirus. Įberkite žiupsnelį druskos.

Žingsnis 2

Pomidorų padažas Žingsnis 2
Dabar sumaišykite visus ingredientus dubenyje iki vientisos masės. Atlikta!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos