Publikavimo data: 2024-03-29
Pomidorų padažas
Pomidorų padažas yra universalus padažas, tinkantis prie bet kokios mėsos. Jis taip pat puikiai tiks prie itališkų makaronų. Jo sudėtyje yra visame pasaulyje garsios pomidorų pastos, taip pat česnakų, juodųjų pipirų, bazilikų ir sojų padažo. Pastarasis į Vakarus atkeliavo iš Azijos. Ten sojų padažas yra daugelio patiekalų sudedamoji dalis, o Rytų kulinarijoje be jo niekur neapsieinama. Europiečiai sojų padažą pritaikė savo tradicijoms ir virtuvei, derindami jį su pomidorų pasta. Pridėjus prieskonių, pomidorų padažo skonis tampa dar intensyvesnis. Česnakas suteiks puikių prieskonių, o bazilikas - pikantiškumo ir aromato!
Žingsnis 1
Paimkite dubenį ir pakaitomis į jį supilkite pomidorų pastą, sojų padažą, baziliką, česnaką ir juoduosius pipirus. Įberkite žiupsnelį druskos.
Žingsnis 2
Dabar sumaišykite visus ingredientus dubenyje iki vientisos masės. Atlikta!
Kategorijos