Pomidorų padažas su kukurūzais ir kalendromis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Pomidorų padažas su kukurūzais ir kalendromis

Pomidorų padažą su kukurūzais ir kalendromis galima naudoti kaip traškučių, daržovių ar mėsos patiekalų pagardą, kad juos pagardintumėte ir paįvairintumėte. Ši aštraus pomidorų padažo atmaina skiriasi nuo kitų daugybės variantų tuo, kad į jį dedama kvapnių kukurūzų ir aštrios kalendros. Padažo aštrumą galima lengvai reguliuoti pagal skonį sumažinant arba padidinant aitriųjų paprikų ir česnakų kiekį padaže. Kad padažas būtų švelnesnio skonio, į jį galima įpilti majonezo, grietinėlės arba grietinės.
Gaminimo laikas
85 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
93 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Pomidorų padažas su kukurūzais ir kalendromis Žingsnis 1
Paruoškite daržoves padažui. Šparagines pupeles ir kukurūzų grūdus pavirkite 10 minučių ir atvėsinkite. Stambiai supjaustykite pomidorus, raudonąjį svogūną, česnaką ir aitriąją papriką. Smulkiai supjaustykite kalendrą ir žaliąjį svogūną. Visus šiuos ingredientus sudėkite į maišytuvo dubenį.

Žingsnis 2

Pomidorų padažas su kukurūzais ir kalendromis Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Į daržoves suberkite kmynus, džiovintą raudonėlį, pomidorų pastą, raudonojo vyno actą, druską ir juoduosius pipirus. Padažą 2 minutes kruopščiai sumaišykite blenderiu ir palikite bent 1 valandą pastovėti šaldytuve.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
padažai ir marinatai, pomidorų padažai, šaltieji padažai, paprasti, mažai kalorijų, labai aštrūs, žalumynų sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, obuolių sezonas, daržovių padažai, be bendrų alergenų, receptų knyga

Kategorijos