Publikavimo data: 2024-05-26
PP spagečiai
Be tradicinių spagečių su mėsa, grietinėle ir sūriu receptų, yra daugybė makaronų variantų, tinkančių tiems, kurie laikosi sveikos mitybos. Dietiniai spagečių variantai ruošiami su daržovėmis, jūros gėrybėmis, grybais ir įvairiais prieskoniais. Svarbiausia rinktis makaronus iš kietųjų kviečių veislių, nes jie praturtinti sudėtiniais angliavandeniais ir nevirsta riebalų sankaupomis. Pupelės spagečių su daržovėmis recepte veikia kaip natūralių augalinių baltymų šaltinis.
Žingsnis 1
Išvirkite spagečius. Puode užvirinkite vandenį, pasūdykite, sudėkite spagečius ir virkite, kol jie taps al dente, kaip nurodyta ant pakuotės. Išvirusius makaronus išverskite į sietelį ir nusausinkite.
Žingsnis 2
Paruoškite daržoves. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų, sudėkite česnaką ir čiobrelius. Maišydami kepkite 1-2 minutes, kol česnakai taps auksiniai. Į česnaką sudėkite pomidorus ir druską ir troškinkite, kol mišinys pradės burbuliuoti. Sudėkite pupeles, išmaišykite ir išjunkite ugnį.
Žingsnis 3
Spagečius sumaišykite su pupelėmis. Į keptuvę su pupelėmis ir pomidorais sudėkite virtus spagečius. Išmaišykite, uždėkite ant ugnies ir kaitinkite 2 minutes. Išjunkite ugnį ir apibarstykite tarkuotu sūriu.
Kategorijos