Purūs pieniški blyneliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-12

Purūs pieniški blyneliai

Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
200 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
35 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.94/5 (34 bal.)

Žingsnis 1

Purūs pieniški blyneliai Žingsnis 1
Paruoškite blynų tešlą. Dubenyje plakite kiaušinius su cukrumi iki purumo ir putų. Tada supilkite šiltą pieną ir gerai išmaišykite. Supilkite miltus, vanilę ir kepimo miltelius ir maišykite iki vidutinio tirštumo.

Žingsnis 2

Purūs pieniški blyneliai Žingsnis 2
Iškepkite blynus. Įkaitinkite keptuvę ir ant kiekvienos pusės dėkite po 2-3 šaukštus tešlos, suplokite ir suformuokite blynus. Kepkite iš abiejų pusių po 1-2 minutes, kol iškeps ant vidutinės ugnies be aliejaus. Taip iškepkite visus blynus. Dėkite blynus sluoksniais į lėkštę ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita, įspūdingas receptas, paprastas, valgyti bendrus alergenus, per 15 minučių, pusryčiai, užkandžiai, nauji metai, česnakų sezonas, brusketos, užkandžiai su žuvimi, užkandžiai naujiems metams, receptų knyga, užkandžiai su česnakais

Kategorijos