Purūs pieniški blyneliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-12

Purūs pieniški blyneliai

Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
200 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
35 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.94/5 (34 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Purūs pieniški blyneliai Žingsnis 1
Paruoškite blynų tešlą. Dubenyje plakite kiaušinius su cukrumi iki purumo ir putų. Tada supilkite šiltą pieną ir gerai išmaišykite. Supilkite miltus, vanilę ir kepimo miltelius ir maišykite iki vidutinio tirštumo.

Žingsnis 2

Purūs pieniški blyneliai Žingsnis 2
Iškepkite blynus. Įkaitinkite keptuvę ir ant kiekvienos pusės dėkite po 2-3 šaukštus tešlos, suplokite ir suformuokite blynus. Kepkite iš abiejų pusių po 1-2 minutes, kol iškeps ant vidutinės ugnies be aliejaus. Taip iškepkite visus blynus. Dėkite blynus sluoksniais į lėkštę ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos