Publikavimo data: 2024-09-17
Pūstos mėsainių bandelės
Minkštos ir purios mėsainių bandelės, kurioms pagaminti nereikės daug pastangų ir ingredientų. Šiame recepte pateiktos bandelės puikiai tinka mėsainiams.
Žingsnis 1
Į dubenį supilkite šiltą vandenį ir suberkite mieles. Palikite 10 minučių, kol susidarys kepurėlė, tada sudėkite druską, cukrų, sviestą ir kiaušinį.
Žingsnis 2
Sumaišykite visus ingredientus. Persijokite miltus ir suberkite į dubenį, išminkykite minkštą tešlą.
Žingsnis 3
Įdėkite į plastikinį maišelį ir palikite valandą, kad pakiltų. Kai tik tešla pakils, iškočiokite 100 g tešlos ir suformuokite bandeles.
Žingsnis 4
Sudėkite bandeles ant kepimo skardos, aptepkite leesonu, pabarstykite sezamo sėklomis ir palikite dar 30 minučių.
Žingsnis 5
Dėkite bandeles į įkaitintą orkaitę 20 minučių 180 laipsnių temperatūroje. Mūsų bandelės paruoštos!
Kategorijos