Publikavimo data: 2024-04-14
Putinų likeris
Cidonijų likeris yra rūgščiai saldaus skonio ir gintarinės spalvos alkoholinis gėrimas. Japoniškas svarainių likeris turi būti gaminamas tik iš prinokusių ir aromatingų vaisių. Nuo to priklauso likerio skonis. Jei svarainiai žali, juos galima sunokinti namuose, jei pastatysite šiltoje vietoje. Cidonijų likerio recepte naudojamas cukrus, kad atsiskleistų sodrus vaisių skonis. Cidonijos labdaringai veikia virškinimo sistemą ir mažina dirglumą.
Žingsnis 1
Paruoškite svarainius. Lengvai susmulkinkite svarainius ir sudėkite juos į stiklinį indą. Supilkite degtinę taip, kad ji apsemtų svarainių minkštimą. Uždenkite dangteliu ir palikite 21 dieną šviesioje, šiltoje vietoje.
Žingsnis 2
Gėrimas baigia savo gyvavimo ciklą. Į indą su gėrimu supilkite cukrų, išmaišykite, palikite 7 dienas. Kasdien indą pakratykite. Tada įpilkite citrinos rūgšties ir vanilės esencijos, išmaišykite.
Kategorijos