Publikavimo data: 2024-06-08
Ramenas lėtoje viryklėje
"Ramen" - tai patiekalas, kuris iš Kinijos atkeliavo į Japoniją, o vėliau išpopuliarėjo visame pasaulyje. 1994 m. Jokohamoje (Japonija) atidarytas rameno muziejus. Jame įrengti rameno stendai su garsiausių šalies rameno parduotuvių ekspozicijomis, yra senovinio stiliaus baras, užkandinės ir suvenyrų parduotuvė. Norint tinkamai išvirti rameną, reikia išvirti gausų mėsos sultinį. Šiuolaikinėms šeimininkėms tai padaryti gali padėti daugiafunkcinė viryklė.
Žingsnis 1
Išvirkite sultinį "Multicooker" puode. Paruoštą mėsą sudėkite į multicookerio dubenį, užpilkite vandeniu, ekrane pasirinkite režimą "Sriuba" ir nustatykite 1,5 val. laikmatį. Kai laikmatis išsijungs, išimkite mėsą ir pertrinkite sultinį per sūrio audinį. Išplaukite dubenį ir supilkite į jį perkoštą sultinį.
Žingsnis 2
Išvirkite rameną "Multicooker" viryklėje. Į sultinį sudėkite morkas, svogūnus ir sojų padažą. Įjunkite režimą "Sriuba" ir nustatykite laikmatį 30 minučių. Atskirkite kiaulienos mėsą nuo kaulų ir supjaustykite batonais. Į sultinį sudėkite kiaulieną, cukiniją ir papriką ir nustatykite laikmatį dar 20 minučių. Tada į dubenį sudėkite makaronus, smulkintą česnaką, terijakio padažą ir druską. Nustatykite laikmatį dar 10 minučių. Pasibaigus laikui, leiskite sriubai 10 minučių išsivirti.
Kategorijos