Raudonųjų serbentų kąsnis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Raudonųjų serbentų kąsnis

Raudonieji serbentai - tai nedidelės uogos, turinčios daug vitaminų (ypač A, C, P), pektino, jodo, mikroelementų, mineralinių druskų ir kitų naudingų medžiagų. Raudonųjų serbentų morsai, kuriuos galima virti iš šviežių arba šaldytų uogų, pasižymi antipiretiniu, antibakteriniu, analgetiniu ir priešuždegiminiu poveikiu. Parengėme skanaus gėrimo receptą, kurį švelniai termiškai apdorojant maksimaliai išsaugomos naudingosios uogų savybės.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
15 kcal.
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Raudonųjų serbentų kąsnis Žingsnis 1
Sutrinkite raudonuosius serbentus mediniu trintuvu arba trintuvu ir išspauskite sultis per marlę arba sietelį. Dėkite sultis į šaldytuvą.

Žingsnis 2

Raudonųjų serbentų kąsnis Žingsnis 2
Užpilkite pyragą šaltu vandeniu, suberkite cukrų, pastatykite ant ugnies. Užvirus mišinį virkite 5-6 minutes.

Žingsnis 3

Raudonųjų serbentų kąsnis Žingsnis 3
Nuovirą perkoškite per sietelį, leiskite jam atvėsti ir sumaišykite su sultimis.

Žingsnis 4

Raudonųjų serbentų kąsnelius patiekite atšaldytus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos