Raudonųjų svogūnų padažas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Raudonųjų svogūnų padažas

Savo rankomis paruoštas naminis padažas yra ne tik skanus, bet ir paprastas. Ypač skanus yra raudonasis svogūnų padažas iš raudonųjų svogūnų, pomidorų pastos ir prieskonių. Nebereikia pirkti parduotuvėje padažų, kurių sudėtis palieka daugybę trūkumų. Tiesiog paimkite visus sąraše nurodytus ingredientus ir vadovaukitės receptu. Šis svogūnų padažas tiks prie mėsos, žuvies ir daržovių. Jį taip pat galite patiekti su užkandžiais arba tiesiog užtepti ant duonos ir valgyti su sriuba.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
153 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Raudonųjų svogūnų padažas Žingsnis 1
Raudonąjį svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais.

Žingsnis 2

Raudonųjų svogūnų padažas Žingsnis 2
Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Sudėkite raudonąjį svogūną ir kepkite ant vidutinės ugnies 5-7 minutes, kol suminkštės ir taps auksinės spalvos.

Žingsnis 3

Raudonųjų svogūnų padažas Žingsnis 3
Į svogūnus įpilkite vandens, raudonėlio pipirų ir lauro lapų. Virkite svogūnus 5 minutes.

Žingsnis 4

Raudonųjų svogūnų padažas Žingsnis 4
Į svogūnus sudėkite pomidorų pastą ir išmaišykite. Troškinkite svogūnus dar 5 minutes, kol suminkštės. Pagal skonį įberkite cukraus, druskos ir juodųjų pipirų.

Žingsnis 5

Raudonųjų svogūnų padažas Žingsnis 5
Iš svogūnų pašalinkite lauro lapą. Jei nenorite, kad padažas būtų pernelyg aštrus, taip pat pašalinkite prieskonių žirnelius. Perkelkite troškintus svogūnus į blenderio dubenį ir susmulkinkite iki tyrės. Priklausomai nuo pageidavimų, galite reguliuoti padažo konsistenciją. Jei norite, kad jaustųsi jo tekstūra ir svogūnų gabalėliai, tuomet neplakite jo per ilgai.

Žingsnis 6

Raudonųjų svogūnų padažas Žingsnis 6
Perpilkite padažą į dubenį arba keptuvę ir papuoškite smulkiai supjaustytais žaliaisiais svogūnais. Paruošta.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Padažai ir marinatai, česnakiniai padažai, šalti padažai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, per 10 minučių, islandija, česnakų sezonas, daržovių padažai, receptų knyga

Kategorijos