Riebalų suktinukas su žolelėmis ir žira pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Riebalų suktinukas su žolelėmis ir žira

Daugelis pasaulio tautų mėgsta marinuoti lašinius. Šį patiekalą ypač mėgsta slavai. Jie verda sūdytus lašinius sūryme ir be jo, su įvairiais prieskoniais, žolelėmis, česnakais, rūkyta paprika. Tokiems receptams visada geriau imti didelę akmens druską, tokia druska yra sveikesnė už smulkią valgomąją ir puikiai tinka sūdyti.
Gaminimo laikas
1790 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
593 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
64 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Riebalų suktinukas su žolelėmis ir žira Žingsnis 1
Sumaišykite druską ir cukrų. Jais gerai įtrinkite lašinius ir padėkite į indą po presu šaldytuve 24 valandoms.

Žingsnis 2

Riebalų suktinukas su žolelėmis ir žira Žingsnis 2
Praėjus šiam laikui nuplaukite lašinius, padarykite juose nedidelius pjūvius ir apskrudinkite. Sumaišykite susmulkintas žoleles ir česnaką.

Žingsnis 3

Riebalų suktinukas su žolelėmis ir žira Žingsnis 3
Įtrinkite lašinius puse prieskonių mišinio. Sudėkite žoleles, česnaką ir raudonąją papriką ir pabarstykite likusiu prieskonių mišiniu.

Žingsnis 4

Riebalų suktinukas su žolelėmis ir žira Žingsnis 4
Suvyniokite lašinius ir apvoliokite juos Provanso žolelių mišinyje. Tada suvyniokite į maistinę plėvelę ir įdėkite į šaldiklį 5 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, mėsos patiekalai, vištienos patiekalai, paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, mėsos kepiniai, Naujųjų metų išvakarių šventė, namų receptai, receptų knyga

Kategorijos