Publikavimo data: 2024-06-08
Riebalų suktinukas su žolelėmis ir žira
Daugelis pasaulio tautų mėgsta marinuoti lašinius. Šį patiekalą ypač mėgsta slavai. Jie verda sūdytus lašinius sūryme ir be jo, su įvairiais prieskoniais, žolelėmis, česnakais, rūkyta paprika. Tokiems receptams visada geriau imti didelę akmens druską, tokia druska yra sveikesnė už smulkią valgomąją ir puikiai tinka sūdyti.
Žingsnis 1
Sumaišykite druską ir cukrų. Jais gerai įtrinkite lašinius ir padėkite į indą po presu šaldytuve 24 valandoms.
Žingsnis 2
Praėjus šiam laikui nuplaukite lašinius, padarykite juose nedidelius pjūvius ir apskrudinkite. Sumaišykite susmulkintas žoleles ir česnaką.
Žingsnis 3
Įtrinkite lašinius puse prieskonių mišinio. Sudėkite žoleles, česnaką ir raudonąją papriką ir pabarstykite likusiu prieskonių mišiniu.
Žingsnis 4
Suvyniokite lašinius ir apvoliokite juos Provanso žolelių mišinyje. Tada suvyniokite į maistinę plėvelę ir įdėkite į šaldiklį 5 valandoms.
Kategorijos