Publikavimo data: 2025-08-17
Rožių bandelės
Aromatingos gėlių karalienės formos bandelės - desertas, kuris paliks neišdildomą įspūdį. Paruošimas toks paprastas, kad net vyras ar paauglys gali lengvai įvaldyti šį procesą. Šiam receptui naudojama tešla yra sluoksniuota tešla be mielių, kurios nesunkiai galima įsigyti bet kurioje parduotuvėje. Įdarui naudojama obuolių uogienė, o kad skonis būtų subtilesnis, į ją galima įberti šiek tiek cinamono. Valgomosios gėlės kepamos orkaitėje 20 minučių.
Žingsnis 1
Paruoškite bandelių įdarą. Susmulkinkite migdolus iki smulkių trupinių. Sumaišykite juos su obuolių džemu, įberkite šiek tiek cinamono ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Suformuokite rozetes ir iškepkite. Tešlą iškočiokite plonu sluoksniu, patepkite uogiene. Suvyniokite ir perpjaukite skersai. Kiekvieną gabalėlį šiek tiek pasukite į išorę, kad susiformuotų rožė. Dėkite ant kepimo skardos ir 20 minučių pašaukite į orkaitę.
Kategorijos