Rubino karamelė su avietėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Rubino karamelė su avietėmis

Vaisių karamelė su avietėmis yra ne tik skani, aromatinga, malonios tekstūros, bet ir apskritai verta įvairių desertų. Ji puikiai papildo švediško stalo stalą. Ją gali pasigaminti kiekvienas, net pradedantieji kulinarai. Produktai, ypač uogų sezono metu, yra nebrangūs.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
214 kcal.
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
30 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.69/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Rubino karamelė su avietėmis Žingsnis 1
Į šviežias avietes įpilkite kelis šaukštus vandens ir užvirinkite mišinį. Tada perkoškite per sietelį, kad atsiskirtų kauliukai.

Žingsnis 2

Rubino karamelė su avietėmis Žingsnis 2
Ištirpinkite cukrų sausoje karštoje keptuvėje. Pašildykite grietinėlę ir supilkite ją į keptuvę su cukrumi. Viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Rubino karamelė su avietėmis Žingsnis 3
Į cukrų ir grietinėlę įmaišykite aviečių tyrę. Išmaišykite ir užvirinkite. Įmaišykite sviestą. Maišykite, kol sviestas ištirps ir susidarys tiršta karamelė.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos