Publikavimo data: 2024-05-26
Rubino karamelė su avietėmis
Vaisių karamelė su avietėmis yra ne tik skani, aromatinga, malonios tekstūros, bet ir apskritai verta įvairių desertų. Ji puikiai papildo švediško stalo stalą. Ją gali pasigaminti kiekvienas, net pradedantieji kulinarai. Produktai, ypač uogų sezono metu, yra nebrangūs.
Žingsnis 1
Į šviežias avietes įpilkite kelis šaukštus vandens ir užvirinkite mišinį. Tada perkoškite per sietelį, kad atsiskirtų kauliukai.
Žingsnis 2
Ištirpinkite cukrų sausoje karštoje keptuvėje. Pašildykite grietinėlę ir supilkite ją į keptuvę su cukrumi. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Į cukrų ir grietinėlę įmaišykite aviečių tyrę. Išmaišykite ir užvirinkite. Įmaišykite sviestą. Maišykite, kol sviestas ištirps ir susidarys tiršta karamelė.
Kategorijos