Rukolos su krevetėmis padažas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Rukolos su krevetėmis padažas

Krevečių ir rukolos salotų padažą lengva pasigaminti namuose. Kaip padažą galite rinktis balzaminį kremą arba padažą, jis yra tirštos konsistencijos. Arba pasigaminkite padažą balzaminio acto pagrindu: jis skystesnis ir turi lengvą acto kvapą. Prieš pirkdami actą, patikrinkite sudėtį: jame neturėtų būti cukraus, tik vynuogių arba vynuogių misos. Taip pat atkreipkite dėmesį į spalvą - tamsesni acto atspalviai bus tirštumo ir saldumo rodikliai.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
365 kcal.
Riebalai
39 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Garstyčios
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Rukolos su krevetėmis padažas Žingsnis 1
Paruoškite krevečių rukola padažą. Sumaišykite vienos citrinos sultis su garstyčiomis ir balzaminiu actu. Įmaišykite 100 ml aliejaus ir, įbėrę druskos bei raudonųjų pipirų, dar kartą gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Padažai ir marinatai, česnakiniai padažai, šalti padažai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, per 10 minučių, islandija, česnakų sezonas, daržovių padažai, receptų knyga

Kategorijos