Publikavimo data: 2024-04-02
Rukolos su krevetėmis padažas
Krevečių ir rukolos salotų padažą lengva pasigaminti namuose. Kaip padažą galite rinktis balzaminį kremą arba padažą, jis yra tirštos konsistencijos. Arba pasigaminkite padažą balzaminio acto pagrindu: jis skystesnis ir turi lengvą acto kvapą. Prieš pirkdami actą, patikrinkite sudėtį: jame neturėtų būti cukraus, tik vynuogių arba vynuogių misos. Taip pat atkreipkite dėmesį į spalvą - tamsesni acto atspalviai bus tirštumo ir saldumo rodikliai.
Žingsnis 1
Paruoškite krevečių rukola padažą. Sumaišykite vienos citrinos sultis su garstyčiomis ir balzaminiu actu. Įmaišykite 100 ml aliejaus ir, įbėrę druskos bei raudonųjų pipirų, dar kartą gerai išmaišykite.
Kategorijos