Publikavimo data: 2024-06-15
Ryškūs spagečiai su daržovėmis ir grietinėle pesto padaže
Spagečių skonis priklauso nuo šalia esančių ingredientų. Šiame recepte virėjai pasiekė harmoniją ir subtilų skonį dėl kiekvieno iš jų. Švelni mėsa, pomidorai, brokoliai, saulėje džiovinti pomidorai, česnakai, grietinėlė, pesto padažas sukūrė nepakartojamą puokštę. Kalbant apie pesto padažą. Tai labai populiarus produktas Italijoje. Jis gaminamas iš bazilikų, sūrio, alyvuogių aliejaus ir pesto sėklų, sumalant jas į pastą. Kaip matote, jo sudėtyje yra visa eilė supermaisto produktų, todėl patiekalas gaunasi aukštesnio skonio.
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais, o svogūną - mažais kubeliais. Peiliu susmulkinkite česnaką. Džiovintus pomidorus supjaustykite griežinėliais. Brokolius supjaustykite žiedynais.
Žingsnis 2
Gerai įkaitintoje keptuvėje apkepkite mėsą iki auksinės spalvos. Sudėkite ją į lėkštę, o į keptuvę suberkite svogūnus ir česnakus. Kelias minutes pakepinkite juos ir sudėkite prie mėsos. Tada pakepinkite pomidorus ir brokolius, sudėkite džiovintus pomidorus ir pesto padažą.
Žingsnis 3
Į daržoves supilkite sultinį ir makaronus. Gerai išmaišykite ir troškinkite 10 minučių. Supilkite grietinėlę, užvirinkite ir sudėkite mėsą bei svogūnus. Išmaišykite ir ant viršaus užberkite sūrio.
Kategorijos