Publikavimo data: 2025-08-18
Ryžių dribsnių batonėliai "Atostogų vakarėlio žvaigždės"
Niekas nesako, kad šventės yra tokios šventės kaip saldumynai. Nors kepimas yra puikus būdas pajusti šventinę nuotaiką, kartais didelės partijos skanėstų gaminimas gali pareikalauti šiek tiek laiko. Prisimenate tą "Draugų" epizodą, kai Monika bando pagaminti naminių kalėdinių saldainių visam daugiabučiui? Na, jei jums trūksta laiko (arba turite tiek pat kaimynų kaip Monika), nekepamų saldainių receptas tikrai padės sutaupyti daug pastangų. Šokoladiniai ryžių kruopų batonėliai - tai paprastas skanėstas tiems, kurie nori pasidalyti švenčių džiaugsmu, bet neturi praleisti visos dienos virtuvėje.
Žingsnis 1
Supjaustykite šokolado plyteles (galite naudoti bet kokį šokoladą), sudėkite sviestą ir ištirpinkite.
Žingsnis 2
Suberkite ryžių dribsnius ir maišykite, kol jie visiškai pasidengs šokoladu.
Žingsnis 3
Kepimo skardą lengvai patepkite aliejumi ir mentele perkelkite gautą masę.
Žingsnis 4
Šokoladą ištirpinkite mikrobangų krosnelėje ir tolygiai paskirstykite ant ryžių dribsnių.
Žingsnis 5
Kol šokoladas dar šiltas, papuoškite batonėlius saldainiais ir prėskučiais. Leiskite šokoladui visiškai sustingti, bet nelaikykite jo šaldytuve ir nešaldykite, nes dėl to šokoladas įtrūks.
Kategorijos