Publikavimo data: 2025-08-21
Saldi kakava su zefyrais.
Saldžioji kakava su zefyru gaunasi labai švelni, apetitiška ir malonaus skonio. Per pusryčius išgertas puodelis kakavos suteikia energijos visai dienai. Šio gėrimo aromatas akimirksniu užpildo erdvę ir įkvepia džiaugsmo bei malonumo jausmą. Desertas papuošiamas mažytėmis pastilėmis, kurios atrodo labai gražiai. Zefyras gaminamas iš želatinos, suplaktos su kukurūzų sirupu. Pūkuoti gabalėliai tirpsta karštame gėrime ir virsta kreminiu debesėliu - tai atrodo labai apetitiškai.
Žingsnis 1
Paruoškite kakavą. Į puodelį suberkite kakavos miltelius ir cukrų, supilkite karštą pieną ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Patiekalą iškepkite iki virimo pabaigos. Paviršių aptepkite kakavos marmeladu ir daugiau nemaišykite.
Kategorijos