Saldi kakava su zefyrais. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-21

Saldi kakava su zefyrais.

Saldžioji kakava su zefyru gaunasi labai švelni, apetitiška ir malonaus skonio. Per pusryčius išgertas puodelis kakavos suteikia energijos visai dienai. Šio gėrimo aromatas akimirksniu užpildo erdvę ir įkvepia džiaugsmo bei malonumo jausmą. Desertas papuošiamas mažytėmis pastilėmis, kurios atrodo labai gražiai. Zefyras gaminamas iš želatinos, suplaktos su kukurūzų sirupu. Pūkuoti gabalėliai tirpsta karštame gėrime ir virsta kreminiu debesėliu - tai atrodo labai apetitiškai.
Gaminimo laikas
5 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
118 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Saldi kakava su zefyrais. Žingsnis 1
Paruoškite kakavą. Į puodelį suberkite kakavos miltelius ir cukrų, supilkite karštą pieną ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Saldi kakava su zefyrais. Žingsnis 2
Patiekalą iškepkite iki virimo pabaigos. Paviršių aptepkite kakavos marmeladu ir daugiau nemaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
gėrimai, gaivieji gėrimai, karšti gėrimai, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 10 minučių, popietinis užkandis, kakava, be įprastų alergenų, receptų knyga, kakavos gėrimai

Kategorijos