Publikavimo data: 2024-06-12
Serbentų sraigės
Serbentų sraigės išsiskiria subtiliu skoniu ir nuostabiu šviežių uogų aromatu. Šiam patiekalui paruošti nereikia daug laiko ir jis padės, kai norėsite ko nors saldaus ir skanaus. Trapi tešla kartu su juodųjų serbentų rūgštumu neabejotinai patiks naminio kepimo mėgėjams. Juoduosius serbentus galite pakeisti bet kokiomis kitomis uogomis, o sraiges glaistyti pagal savo skonį. Jos nuostabiai skanios ir karštos, ir šaltos.
Žingsnis 1
Tešlą iškočiokite į kvadratą. Ant tešlos plonu sluoksniu užtepkite maskarponės ir tolygiai paskleiskite serbentus, palikdami 1 cm tarpą aplink kraštus.
Žingsnis 2
Suvyniokite tešlą į ritinį ir supjaustykite į 8 dalis.
Žingsnis 3
Išdėliokite sraigių pyragėlius ant kepimo skardos. Kepkite karštoje orkaitėje apie 15 minučių.
Žingsnis 4
Išimkite sraiges iš orkaitės ir leiskite joms šiek tiek atvėsti. Mėgaukitės.
Kategorijos