Serbentų sraigės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

Serbentų sraigės

Serbentų sraigės išsiskiria subtiliu skoniu ir nuostabiu šviežių uogų aromatu. Šiam patiekalui paruošti nereikia daug laiko ir jis padės, kai norėsite ko nors saldaus ir skanaus. Trapi tešla kartu su juodųjų serbentų rūgštumu neabejotinai patiks naminio kepimo mėgėjams. Juoduosius serbentus galite pakeisti bet kokiomis kitomis uogomis, o sraiges glaistyti pagal savo skonį. Jos nuostabiai skanios ir karštos, ir šaltos.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
236 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
31 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Serbentų sraigės Žingsnis 1
Tešlą iškočiokite į kvadratą. Ant tešlos plonu sluoksniu užtepkite maskarponės ir tolygiai paskleiskite serbentus, palikdami 1 cm tarpą aplink kraštus.

Žingsnis 2

Serbentų sraigės Žingsnis 2
Suvyniokite tešlą į ritinį ir supjaustykite į 8 dalis.

Žingsnis 3

Serbentų sraigės Žingsnis 3
Išdėliokite sraigių pyragėlius ant kepimo skardos. Kepkite karštoje orkaitėje apie 15 minučių.

Žingsnis 4

Serbentų sraigės Žingsnis 4
Išimkite sraiges iš orkaitės ir leiskite joms šiek tiek atvėsti. Mėgaukitės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos